Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Black Friday 2015 – rochii de mireasa

black-friday-rose-bridal-banner-460x350

De Black Friday 2015, Rose Bridal va avea promotii la rochii de mireasa de pana 70%, cu preturi incepand de la 200 lei! Prin urmare, viitoarele mirese care cauta o rochie de mireasa ieftina vor putea gasi la noi modele variate, in forma de A, rochii de mireasa in stil printesa sau tip sirena din dantela si accesorii delicate.

Informatii utile – Black Friday 2015 rochii de mireasa

Deoarece viitoarele mirese obisnuiesc sa gaseasca reduceri doar in cadrul targurilor de nunti, va oferim mai jos o lista de informatii utile legate de evenimentul pe care il organizam:

  • Este nevoie de programare! – Evenimentul pe care il organizam nu este de tip „targ”. In intervalul promotiilor la rochii de mireasa (20-29 nov), vizitele pentru proba se vor face exclusiv pe baza de programare, pentru a permite viitoarei mirese sa isi aleaga rochiile dorite si pentru a-i putea acorda toata atentia si ajutorul nostru. Va recomandam prin urmare sa faceti o programare din timp pentru acest interval, pentru a va putea bucura de ofertele la rochii de mireasa!
  • Timpul alocat este de aproximativ o ora – veti putea proba suficiente modele de rochii de mireasa ieftine, si totodata veti da sansa si altor viitoare mirese sa profite de reduceri la rochii de mireasa!
  • Ajustarile sunt incluse in pret – daca rochia de mireasa aleasa necesita mici ajustari (scurtat, stramtat, alte modificari minore), ele sunt incluse in pret.
  • Reducerile sunt valabile doar pentru rochiile expuse in magazin – pentru rochiile cu pret redus de Black Friday nu se preiau comenzi noi, se va putea alege doar dintre rochiile prezente in magazin.
  • Preturile reduse vor fi afisate pe site-ul Rose Bridal miercuri, 18 noiembrie – astfel, poti verifica inainte pretul modelelor de care esti interesata!.

Vino sa beneficiezi de reducere la rochia de mireasa de Black Friday Week! Avem zeci de modele de rochii de mireasa ieftine care te asteapta sa le probezi, pentru a-ti gasi rochia de vis!

Pentru informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi!

Comments are closed.