Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Blackfriday-nunta.ro – portal de reduceri de nunta pentru viitorii miri

black-friday-nunta-logo

Blackfriday-nunta.ro – Singurul portal de reduceri in domeniul nuntilor

Pentru ca suntem intr-o perioada a reducerilor masive de Black Friday, mai venim cu o sugestie pentru viitorii miri. Portalul www.blackfriday-nunta.ro reuneste oferte ale furnizorilor de produse si servicii din domeniul nuntilor, atat pe cele de Black Friday, cat si ofertele pe care le vor avea in timpul anului, cu diverse ocazii.

Lansarea unui asemenea portal este binevenita si foarte utila; stim cu totii ca organizarea unei nunti este o activitate complexa si totodata costisitoare. Pentru a avea nunta visata, mirii vor fi pusi in situatia de a face anumite compromisuri, pentru a se incadra in buget. BlackFriday-nunta.ro vine in intampinarea dorintelor mirilor, si afiseaza periodic reducerile oferite de restaurante de nunti, magazine de rochii de mireasa sau costume mire, fotografi de nunta sau cameramani, invitatii de nunta, pantofi sau bijuterii mireasa – pe scurt, tot ce tine de organizarea nuntii.

Reduceri nunta in orice moment al anului

Cu toata ca numele este sugestiv si face referire la bine-cunoscuta sarbatoare a cumparaturilor, portalul face o selectie a tuturor reducerilor atat de Black Friday, cat si din restul anului. Furnizorii de produse si servicii sunt bineveniti sa isi expuna reducerile si ofertele promotionale pe care le vor avea, astfel incat mirii sa poata alege varianta convenabila. In acest moment, reducerile ofertantilor sunt reunite doar in cadrul targurilor de profil organizate periodic, insa, pentru cei care vor sa evite aglomeratia, sau care nu mai au timpul necesar sa astepte urmatorul targ, BlackFriday Nunta este cea mai buna optiune. Verificati periodic acest portal, deoarece vor aparea tot timpul oferte noi.

Spre exemplu, in acest moment cele mai bune reduceri oferite pe site sunt pentru fotograf de nunta: la Nunti de Vis, reducere de 50% la un pachet complet foto-video, cu multe bonusuri incluse, sau cursuri de dans – valsuri mirilor si bonus 24 de sedinte de Tango Argentinian, de la Easy Dance, la doar 300 lei. Bineinteles ca si Rose Bridal e prezent, cu reduceri de pana la 70% la rochii de mireasa, valabile de Black Friday Weekend!

Alege sa nu faci compromisuri legate de organizarea nuntii tale, si profita de reducerile prezentate de BlackFriday-nunta.ro!

Comments are closed.