Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Inchiriem rochia de mireasa sau o cumparam?

sinceritybridal_3611_3

Alegerea rochiei de mireasa a devenit, in ultimii ani, o adevarata provocare, pe piata noastra existand o gama foarte larga de optiuni si modele.  Dincolo de preferintele fiecarei mirese, un aspect important de luat in calcul este si pretul rochiilor de mireasa. Chiar daca avem in minte un anumit model pe care ni-l dorim, sau visam la o rochie de mireasa speciala inca de cand eram mici, putem avea surpriza sa o gasim, insa pretul ei sa depaseasca cu mult bugetul alocat. In acest caz, sunt doua optiuni – ori renuntam la modelul dorit in favoarea unuia cu un pret pe care ni-l putem permite, ori optam pentru inchirierea modelului dorit. Celalalt aspect pe care trebuie sa il vedem este cel practic – rochia de mireasa va fi purtata o singura data, dupa nunta va ramane uitata in sifonier, iar noi va fi posibil sa regretam investitia prea mare facuta.

Inchirierea rochiei de mireasa

Cea mai buna optiune atunci cand iti doresti o rochie de mireasa superba, dar care arunca in aer bugetul nuntii, este sa te orientezi spre inchirierea ei. La magazinele care ofera spre inchiriere rochii poti gasi  modele semnate de designeri celebri, rochii de mireasa din dantela pretioasa sau cu cristale Swarowski, modele nonconformiste sau rochiile clasice de mireasa printesa – de obicei acele tipuri de rochii care au un pret de vanzare foarte ridicat. Daca “aleasa ta” face parte din aceasta categorie, si ai gasit-o spre inchiriere, nu iti ramane decat sa stralucesti in ziua nuntii. In plus, nu trebuie sa faci nici un compromis legat de bugetul nuntii; de obicei, pretul pentru inchirierea unei rochii de mireasa este destul de mic comparativ cu pretul unei rochii noi.

Un alt avantaj major atunci cand inchiriezi rochia de mireasa este ca nu trebuie sa iti faci probleme cu pastrarea ei dupa nunta. Unele mirese se ataseaza emotional de rochie si doresc sa o mai admire din cand in cand, insa majoritatea doresc sa o vanda dupa nunta sau sa o dea altor viitoare mirese, astfel incat sa nu ocupe loc, ingalbenindu-se in dulap. Faptul ca nu doresc sa investeasca mult in rochie, sau nu vor sa o pastreze dupa nunta, face ca tot mai multe viitoare mirese sa se orienteze spre inchirierea rochiei.

Astfel, daca poti sa treci peste superstitiile care spun ca e bine ca rochia sa fie noua, sau peste restul ideilor preconcepute si a parerilor celorlalti ai scapat de griji – nu iti ramane decat sa gasesti modelul preferat. Fa-ti acum o programare pentru proba si inchiriaza rochia de mireasa!

Comments are closed.