Loading the content... Loading depends on your connection speed!

„Rochia saptamanii” – campanie de reduceri la rochii de mireasa

reduceri-pret-haine

Dragi miresici, incepand de azi vom lansa campania “Rochia saptamanii”, in cadrul careia fiecare mireasa va avea posibilitatea de a achizitiona rochia visata, la un pret foarte mic. Prin urmare, daca esti o viitoare mireasa in cautare de reduceri rochii de mireasa, acum este momentul potrivit sa ne vizitezi!

In fiecare saptamana, vom selecta un model dintre rochiile noastre, care va putea fi achizitionat la un pret mult mai mic, doar pe durata campaniei. Rochiile pot face parte din colectiile aduse la comanda sau oferite din stoc, caz in care se vor specifica detaliile modelelor disponibile (masuri, culori, etc.). Vom avea grija sa pregatim rochii de mireasa ieftine din toata gama de croieli: stil sirena din dantela, rochie printesa ampla din tulle sau rochie cu maneci din dantela, rochii lejere si diafane sau clasicele rochii de mireasa in forma de A, potrivite oricarei siluete.

“Rochia saptamanii” va fi publicata in fiecare luni pe pagina noastra de Facebook si pe blog, reducerea rochiei de mireasa fiind valabila pana lunea urmatoare, sau pana la epuizarea stocului. Atentie, in cazul in care hotarati sa achizitionati „rochia saptamanii”, trebuie sa stiti ca aceasta se achita integral la momentul achizitiei.

Inainte de a ne vizita, va invitam sa faceti o programare, si sa verificati disponibilitatea pentru modelele de care sunteti interesate. Rochiilor aflate in campanie li se vor aplica aceleasi conditii de vanzare.

Comments are closed.