Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Rochiile de mireasa inDiva Bridals – acum in Romania, prin Rose Bridal

indiva_1444_1_mic

Magazinul Rose Bridal aduce, in premiera in Romania, renumitul brand de rochii de mireasa inDiva Bridals. Astfel, incepand cu luna noiembrie 2014, veti putea gasi si pe piata romaneasca rochiile apartinand cunoscutului brandului turcesc.

Cu o experienta de 25 de ani in domeniul productiei rochiilor de mireasa, marca InDiva Bridals are la ora actuala peste 130 de reprezentante si clienti la nivel mondial, fiind printre cei mai mari producatori de rochii de mireasa din Turcia. Rochiile colectiei inDiva Bridals sunt special concepute de designerii proprii și produse cu măiestrie, folosind materiale sofisticate si calitative, broderii si dantele fine, accesorizate cu cristale, perle sau ornamente florale.

Rochiile de mireasa inDiva Bridals evidentiaza feminitatea fiecarei mirese si se adreseaza miresei sofisticate, elegante, care vrea sa fie in centrul atentiei si sa profite de un eveniment unic in viata ei. Croiala de baza a colectiilor este modelul tip printesa, in care regasim mici accente ale stilului opulent al nuntilor orientale. Astfel, rochiile sunt decorate cu detalii si ornamente feminine si pretioase – cristale, perle, detalii florale sau accesorii inedite. Cel mai cautat si apreciat model de catre mirese, rochia stil printesa este vedeta colectiei. Toate modelele au fuste ample din starturi suprapuse de tulle, corset scurt pana in talie sau alungit, iar ca si detalii regasim dantela fina care imbraca decolteul, umerii sau corsetul, accesorii feminine ornate cu cristale sau perle, brauri sau accesorii florale. In concluzie, rochiile de mireasa stil printesa apartinand colectiei inDiva Bridals sunt alegerea perfecta pentru mireasa eleganta, chic, moderna.

Ne bucuram sa putem aduce pe piata romaneasca aceste superbe modele de printese, si va invitam cu drag sa va faceti o programare pentru proba la Rose Bridal!

Comments are closed.